MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Verner Panton – The Relaxer Rocking Chair

Lämna en kommentar

Jo, jag vet. Det är ett fasligt snack om dagbäddar. Precis överallt återkommer de. I trendspaningar, på mäklarbilder och på Instagram. Ni vet också vad jag tycker och vad vetenskapen säger. Det är orimligt. Inte minst för alla de med hållning som en ostbåge. Vad ska de ligga på? Inte på en vågrät stålbädd klädd med äkta fotknypplad och kravodlad ekologisk alpackaull i alla fall. Nej nej. De har också rätten att ligga bekvämt. Men hur?

Verner_Panton_Martinreda_1

Like this! Norr11 relanserar Verner Pantons klassiker The Relaxer Rocking Chair från 1974. Där kommer man att trivas. Tro mig.

Verner_Panton_Martinreda_2

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.