MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Drömhem fyller Instagram

5 kommentarer

Den här lilla insnöade världen där jag befinner mig är ganska underhållande. Samtidigt som varenda blogg har publicerat Sandbergs trendrapport under veckan så har Instagram fullkomligt svämmat över av mäklarbilder från Entrance Mäkleri.  Varför? Jo, @annacate säljer sitt boende i Kungsladugård. Alla måste posta minst en bild från hennes hus. Alla!

Entrance_martinreda_1

Entrance Mäkleri, foto Anders Bergstedt

Och ja, det är vackert. Jättevackert. Unika detaljer och noggrant och omsorgsfullt utvalda föremål. Det är svårt att inte gilla det. Jag har bara så svårt för att ta in det när hela mitt flöde fylls med samma bilder. Är det så att vi vill posta samma saker som alla andra eller är det bara det att de vackra bilderna genererar en faslig massa likes och likes i sig är lika viktigt som vatten och bröd?

Ingen aning faktiskt. Dumt att chansa. Jag ska också lägga upp en sån bild på Instagram nu.

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

5 tankar om “Drömhem fyller Instagram

 1. Oj vad vi tänker lika… Se min bloggpost från igår

  Gilla

 2. Haha! Ja flödet svämmar verkligen över av detta vackra boende och jag gissar att det nog är lite av båda som gör att bilderna postas överallt. 😀

  Gilla

 3. Tack för en bra blogg! Fast jag håller inte helt med, om man hittar bilder som är fina vill man väl visa dem, oavsett om ”alla” redan visat dem? Då får man väl stå ut som följare att de visas överallt. Jag är kanske naiv, som tror att man visar bilder för att de är fina och inte för att samla likes
  Ha en bra dag!

  Gilla

 4. Herregud,jeg dør..same same i Norge.Den er overalt også på norske blogger.Fantastisk fint,men Birgitta,nope…mangel på inspirasjon,orginalitet!det blir før dumt!

  Gilla

 5. Grymt trött på att se samma bilder överallt och hemmen ser ju likadana ut… Om nu alla dessa inredningsbloggerskor är så grymt kreativa – visa det då istället för att visa andras bilder och hem.. Tröttsamt

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.