MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

En staplad del av möbelmässan

1 kommentar

Jag fortsätter bearbeta mina intryck av möbelmässan och kommer troligtvis att behöva hela veckan på mig för att landa. I alla fall rent textmässigt. Imorgon är det givetvis dags för veckans avsnitt av Hiss eller Diss? men först  en liten bildparad på ett av mässan många genomgående teman.

stapelstol_martinreda_1

De färglada staplade stolarna. Man skulle kunna säga att om man inte hade en multikulört trave av stolar i ett hörn av sin monter så stack man ut.

stapelstol_martinreda_2 stapelstol_martinreda_3

Jag ska inte tjata mer om det eller på något vis trötta ur er med fler bilder på staplade färgglada stolar. Ni har säkert massvis med andra jätteviktiga saker att göra dessutom förstår ni ju vad jag menar.

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “En staplad del av möbelmässan

  1. Precis såna bilder tog jag också i lördags ;). Och på stolar hängandes på vägg… Just staplarna är rätt fascinerande.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.