MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Soft Söndag

Lämna en kommentar

Jag är verkligen inte den som gnäller, men idag är jag onekligen värd en soft söndag. Efter en magisk och intensiv vecka i Stockholm är det dags att varva ner. Vad passar då väl bättre än möbelmässans vackraste bilder? Det vakna ögat uppmärksammade såklart Tobias Regells vackra fotokonst i Kinnarps monter. De som av någon outgrundlig anledning missade konsten får här ett par av godbitarna.

Tobias_Regell_Martinreda_1 Tobias_Regell_Martinreda_2 Tobias_Regell_Martinreda_3 Tobias_Regell_Martinreda_4

Go´kväll!

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.