MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Stockholm Design Week

Lämna en kommentar

Nu är det säkert en del av er som undrar varför jag inte uppdaterar i en aningen snabbare takt. Det är ju möbelmässa och designvecka. Vad håller han på med?! Bra fråga. Faktiskt. Jag sköter just nu mitt riktiga jobb. Kanske ett av världens roligaste jobb – att få representera Kinnarps i montern på Stockholm Furniture and Light Fair. Det är så barnsligt roligt.

 

Jag hinner dock med att roa mig lite också. Igår var jag på Arkdes, museet för arkitektur och design. Den prisbelönta designgruppen Note Design Studio´s alster är utställda i den magnifika lokalen. Omsorgsfullt och vackert stylade av Lotta Agaton.

sdw2016_martinreda_2

Jag tycker att detta är så otroligt intressant! Arkitekturmuseet har alltså en utställning om heminredning, curerad av en inredningsstylist. Det säger mycket om vår samtid. Det är ju i praktiken samma sak som en utställning på Nordiska museet fast där är det en liten stuga från 1800-talet som står i fokus. Så spännande och så intressant! Hatt av för samtliga inblandade! Glöm nu inte bort att besöka utställningen.

sdw2016_martinreda_1

Nu ska jag ut och roa mig igen – kompisarna på Absolut Art bjuder på kalas! Vi hörs imorgon.

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.