MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Inte denna gången heller…

2 kommentarer

Gaaahhhh! Varför gör jag så här mot mig själv? Vad är det för fel på mig? Nu har jag lyckats klicka på en sån där halvviral Expressen-länk på Facebook igen. Jag vet ju vad som händer med mig. Jag vet precis hur det kommer att sluta. Lik förbannat så är jag där och klickar runt. Nu sitter jag här och är precis så där vit kränkt man-kränkt som bara vi vita män kan bli. Snabbt gick det också. Snabbare än en Sverigedemokrat lyckats särskriva systemkollaps.

Vad jag klickade på? Journalisten Katarina Forsbergs djuplodande analys : 10 Inredningsbloggare du bara måste följa

Jo, jag vet. Rubriken i sig borde fått mig att avstå resten av läsningen. Men den lille narcissisten i mig hade en liten gnutta hopp om att få se sitt eget namn dyka upp. Jag menar jag vet ju vilka som ligger på plats 1-8, men en 9:e, 10:e eller nån jävla veckans bubblare-plats kunde man ju få roffa åt sig. Men icke!

Småbitter läste jag listan en gång till bara mig för att försäkra mig om att jag hade läst rätt. Det hade jag. Bara kvinnliga inredningsbloggare. Som vanligt. Ingen Trendstefan, ingen Var Dags Rum, ingen Pappa Pastell, ingen Formrepubliken, ingen Gustav Broström och ingen Kråks Stuga. Precis som vanligt alltså.

Inte ett ont ord om de som är med på listan. De är alla helt fantastiska. Många av dem är mina förebilder och ständiga källor till inspiration. Jag önskar bara att Katarina Forsberg hade googlat i två minuter till.

Det kunde tagit slut här… Men Facebooks algoritmer ville något annat. När man väl klickat på en länk så dyker det ju upp massvis med andra relaterade förslag. Grundkränkt som jag var tänkte jag att det kan ju i alla fall inte bli värre och hoppade raskt in på Anna Gillar som listar 21 favoritbloggar. Ni vet ju hur jag tänker. 21 platser. Borde rent rimligt vara så att till och med jag har halkat med på ett bananskal. Eller någon av mina manliga kollegor. Men…

Bara kvinnliga inredningsbloggare. Som vanligt. Ingen Trendstefan, ingen Var Dags Rum, ingen Pappa Pastell, ingen Formrepubliken, ingen Gustav Broström och ingen Kråks Stuga. Precis som vanligt alltså.

Tycker jag synd om mig själv? Nope. Inte det minsta. Jag har en gigantisk bit Vacherol framför mig vars bäst före datum passerade för längesedan.

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Inte denna gången heller…

  1. Och inte heller fanns Husligheter eller @mycasa eller Simplicity eller Inredningshjälpen med. Om jag minns rätt utan att gå till Expressen igen. Bara för att ta några exempel.

    Gilla

  2. Haha hitta din blogg via Hemnet den är ju skööön 🙂 Själv åkte man ur listan från förra året 😦 känns som Trendenser har patent i sådana sammanhang fast många andra är SÅ mycket bättre, trist med samma hela tiden tycker jag, är det inte dags för något nytt?. OCH håller helt med ang. MER MÄN i inredningsblogg sfären:)

    LOVE M

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.