MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Jotun Lady Minerals – Hiss eller Diss?

1 kommentar

Kl 13:00 idag dök de första bilderna upp på Jotun Lady Minerals upp på Trendenser. Sen gick internet bananas. Varenda instagrammare och bloggare, både med och utan självaktning, publicerade bilder med snabbare spridning än pesten. Varför gör vi så mot stackars internet? Det är ju väggfärg vi pratar om här, inte prinsessan Estelles kröning, Kim Jong Uns senaste hole in one eller  Fuglesangs borttappade  skiftnyckel på planeten Långtbortirymdus. Det är en färg. En trött jävla färg.

Jotun_lady_minerals-martinreda_2

Den här heter Lady 10683 Cashmere. För att ni ska slippa googla ihjäl er i jakten på betydelsen av ordet Cashmere så har jag gjort det jobbet åt er. Det är fornpersiska och betyder ungefär slätstruken/intetsägande/mannen i beige som saknar sin Opel i tv-serien Macken. Fritt översatt.

Visst folk älskar kalkfärg och i sann Kinfolkanda så ska ju varenda vrå täckas av kalklitir och deras avarter. Det är ok. Man får göra som man vill, men man måste börja se skillnad på snygga välstylade bilder och helt likgiltiga färger. Det ÄR två vitt skilda saker.

Jotun_lady_minerals-martinreda_3

Den här heter Lady 5030 St. Paul Blue. Jag bryr mig inte ett dugg vilken helgon de har använt för att sälja in en sömnig blå färg med. De får gärna använda påve Benedictus XVI Blue om de vill. Det är inte färgen, eller namnet för den delen som gör bilden. Det är stylingen. Och fotot.

Jotun_lady_minerals-martinreda_1

Styling: Jannicke Kråkvik & Alessandro D’Orazio.

Fotograf: Siren Lauvdal

Lutar mig tillbaka i stolen, gör tappra försök att kväva min gäspning och förklarar härmed hypen över Jotun Lady Minerals till veckans solklara diss.

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Jotun Lady Minerals – Hiss eller Diss?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.