MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Soft Söndag

Lämna en kommentar

Plötsligt händer det. Dagen med en medelpuls på 280 lugnar sig och allt blir tyst och skönt. Det kan bero på att tapeterna på ovanvåningen nu är färdigsminkade (inga frågor tack) och att sminkösen och hennes syskon nu äntligen ligger i sina sängar. Det kan bero på det…

Nåväl, i vanlig söndagsordning gör vi precis som vanligt. Jag håller käft och visar lite vackra bilder. Idag blir det Scandinaviaforms nya vas Kammar som presenterades på Formex härom veckan. Vackert!

Scandinaviaform_kamma_Martinreda_1

SONY DSC

SONY DSC

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.