MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Martin läser : Sköna Hem

8 kommentarer

God eftermiddag,

Jag har precis läst senaste numret av Sköna Hem. Det resulterar i en mängd frågor som jag måste bearbeta. Hur säger jag upp min prenumeration? Varför har halvadeln von Ollonstropp och den jättelyckliga sambon med ännu märkligare namn tvingats inreda sin 765382 kvadramteter stora östermalmslägenhet med en IKEA-gardin? Den matchar knappast Poggenpohl-köket. Är det för att vi vanliga människor ska kunna anamma inredningen och känna att vi också kan inreda som det riktigt fina folket?

Jag har fler frågor… Varför är all färg i tidningen samlade på de 43 sidorna som består av reklam, medan resten av bilderna får vilken obuktionssal som helst att framstå som färgsprakande. Ska vi och behöver vi verkligen vara så tråkiga 2016?

Jag har ett par frågor till om det är ok?

På sidan 75 börjar reportaget om boendet hos ”läckergommarna Frithiofsson” Läckervadförnågot? Jag kanske överreagerar en smula här eftersom Hr Läckergom samlar på vin. Jag litar inte riktigt på folk som sparar på vin. Han skriver också upp namn, årtal, etc på en griffeltavla bredvid vinerna. Jag har i och för sig också en griffeltavla, men där skriver jag upp saker som jag inte ska glömma bort. Typ hämta barn från dagis, att vi inte behöver köpa ytterligare en förpackning tacobröd till fredagsmyset och att jag måste hitta den där boken som har försvunnit och nu vill tydligen biblioteket väldigt gärna ha den tillbaka. Bara viktiga grejer alltså.

Nu när jag håller på så kan jag fråga lite om framsidan också. Det står ganska klart och tydligt att detta är ett specialnummer. Varför ser ert specialnummer likadant ut som alla andra nummer av tidningen? Och framförallt varför är rubriken 9 DRÖMHEM ihopskriven så att det står 9DRÖMHEM? Är inte det konstigt?

Jag har egentligen fler frågor men det hinns helt enkelt inte med just nu. Barbies hår är alldeles tovigt och det måste åtgärdas NUUUUUUU!!!!

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

8 tankar om “Martin läser : Sköna Hem

 1. Hahaha, gud vad jag älskar dina inlägg! Den här lördagen blev väldigt mycket roligare just nu 😀

  Gilla

 2. Hmm. Efter en sån recension kan man ju inte bli annat än nyfiken på att få se allt det där själv. Sköna hem brukar inte vara den tidningen jag köper först och främst, men nu blev jag nästan sugen. Kanske inte riktigt syftet 🙂
  Med en sådan lysande skribent som dig är nog ”all publicitet bra publicitet” som ordspråket brukar säga.

  Gilla

 3. Inte känner jag dig, men ibland önskar jag det. Typ just nu när jag läst dina tankar om Sköna Hem.
  Fnissat i fem min på bussen. Härligt tack ! 😅

  Gilla

 4. Haha! Du är så himla störtskön! Ärlighet när den serveras på bästa sätt. 😀

  Gilla

 5. Ping: Gör om, gör rätt | MARTINREDA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.