MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Dancing Dune – Anna Elzer Oscarson

2 kommentarer

Som ingen av er givetvis missat rullar Formex för fulla muggar just nu. Jag är tydligen inte där. Alls. Detta hindrar ju inte mig det minsta från att döma ut hela mässan som enahanda, intetsägande, ointressant och väldigt likriktad. Jag baserar mina påstående på det flöde jag utsatts för de senaste dagarna i diverse sociala medier. Det är kaktusar och cirkuslampor, det är grått och det är beiget, det är prydnadskuddar i dova pasteller och det är Ernst. Man skulle kunna gå i permanent vinterdvala om det inte vore för AEO.

Dancing_Dune_Martinreda_2

En kombination av klassiskt dra mig baklänges-vad-vackert och håll käftensnyggt kryddat med en gnutta shut up and take my money-aura ger en hyfsat rättvis beskrivning till vad Anna Elzer Oscarsson åstadkommit med sin kollektion Dancing Dunes.

Anna vem? Anna Dusty Diamonds-Anna. Nu vet ni eller hur?

Dancing_Dune_Martinreda_3

Nej, jag är ingen vas-kille. Jag har knappt kommit över de facto att jag precis blivit lamp-kille. Vi får lugna oss lite där och nöja oss med det ett tag, men jag kan inte låta bli att gripas och golvas totalt av formspråket Anna förmedlar med Dancing Dune. Det är rent, elegant och sobert. Det är intelligent, intresseväckande och in i bängen vackert.

Dancing_Dune_Martinreda_4

Hemtex, jag höjer ett varningens finger här…. Nu gör ni ingen kopia av Dancing Dune, för då får ni med mig att göra. Ingen annan får såklart heller kopiera den här magiska designen. Är det uppfattat?!

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Dancing Dune – Anna Elzer Oscarson

  1. Ping: Formex våren 2016 – restaurangen | Husligheter

  2. Ping: Glimtar från formex | Interior addictions

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.