MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Granit + Smålands Skinnmanufaktur = sant

1 kommentar

Behöver egentligen inte skriva så himla mycket här. Ni ser ju bilderna och förstår mycket väl hur snyggt det är. Vi pratar ask och vi pratar läder. Vi pratar superduktiga Granit och vi pratar superhypeade Smålands Skinnmanufaktur. Vad kan går fel?

Granit SSM+FB 01 Granit SSM+FB 05 Granit SSM+FB 04

Det är rent, enkelt, stramt och snyggt men likväl lekfullt och framförallt genomsyrat av den starkaste trenden just nu: miljömedvetenheten. Lädret från Tärnsjö är kromfritt och kommer precis som asken att åldras med värdighet och bara bli vackrare och vackrare med åren.

F1D415F2-34E9-4C5E-B760-28D6F16965E9

Well done!

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Granit + Smålands Skinnmanufaktur = sant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.