MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Glöggmingel hos Trendenser

Lämna en kommentar

Det är många som hör av sig och undrar om jag inte gör något annat än umgås med vackra kvinnor och äter ost. Jag gör faktiskt massvis med andra saker. Ibland dricker jag glögg under tiden. Det gjorde jag i måndags t ex. Frida bjöd på ett generöst glöggmingel i sin studio på Spinneriet och jag råkade vara där. Som tur var så glömde jag min kamera så ni slipper se mina bilder. Istället kan vi njuta av Alice´s fantastiska bilder.

Trendenser-1

Trendenser-20

Trendenser-32

Det är en ynnest att få vara del av den här trevliga gemenskapen. Kreativa, kompetenta och osjälviska männsikor. Alla med stora hjärtan och stora leenden. Jag trivs där.

Trendenser-25 Trendenser-34

Tack Sarah, Emma, Anette, Jenny, Kristin, FannyAnna, Malin, LinneaJohanna, Pernilla, Anna, Fanny, Joanna och Emma för en härlig måndagskväll och tack Frida för att du alltid levererar på toppnivå!

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.