MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Absolut Art/Berlin

1 kommentar

Jag trodde först att det var Absolut som stod i tacksamhet efter alla lastpallar med vodka jag sålt under mina år i restaurangvärlden. Sen tänkte jag lite till och funderade på att det var någon hållhake i det hela. Skulle jag tvingas dedikera hela min bloggkarriär åt Åhus egna eau de vie? Efter vår lilla weekend i Berlin stod det dock klart. Det handlade bara om ren givmildhet, kärlek och värme. En once in a life time experience helt enkelt.

Vad jag pratar om? Jo, Absolut Art bjöd mig och Hanna till Berlin för en trevlig vistelse i dagarna två. En vistelse baserad på omtanke, generositet och glädje. Det såg ut ungefär såhär:

Absolut_Art_Martinreda_1

Vi möttes av privat guide och chaufför samt ett filmteam på flygplatsen i Berlin. Inget konstigt alls. Efter en rejäl sightseeing genom staden var det dags för lunch på Hans Im Glück. Underbar inredning med Cole & Son´s björkar på väggarna och riktiga björkar mellan borden.

Absolut_Art_Martinreda_2

Mätta och belåtna och efter ytterligare guidning genom staden släpptes vi av på Boros bunker. Kan vara den märkligaste och mest omtumlande konstupplevelse jag haft. I den gigantiska byggnaden (byggd för ett 3:e världskrig med 4 meter tjock betong på alla håll) huserar en privat konstsamling som får en att tappa andan. Strikt fotoförbud på insidan såklart, men se till att boka ett besök. Ett minne för livet garanteras.

Absolut_Art_Martinreda_4

Efter ytterligare guidning, julmarknadsbesök och ett orimligt stort ostinköp kom vi så äntligen till Absolut Art Apartment. En paradlägenhet högst upp i huset beläget i Kreuzberg. En inredning i absolut (fyndigt, jag vet) perfektion kryddat med en underbar konstutställning. Tror inte att det kan bli bättre…

Absolut_Art_Martinreda_9 Absolut_Art_Martinreda_7 Absolut_Art_Martinreda_5

Det blev faktiskt bättre. En lång middag, ensamma i lägenheten, endast ackompanjerade av kock och sommelier så var både själ och smaklökar i tårar. Vilken kväll!

En god natts sömn senare vaknade vi upp till det här:

Absolut_Art_Martinreda_11 Absolut_Art_Martinreda_10

Från botten av mitt hjärta. Tacka alla ni som gjorde detta möjligt. En paus från vardagen, en verklighetsflykt, en kärlekshelg i konstens tecken. Tack!

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Absolut Art/Berlin

  1. Så värda ni är det där med tanke på hur mycket ni ger till andra.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.