MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Stoneleigh No 50

Lämna en kommentar

Nu tror ju alla att detta är sponsrat inlägg bara för att det står en känd vinproducents namn i rubriken. Så är det inte. Jag önskar att det var så och att det stod en lastpall av deras varor utanför dörren, men det är alltså inte så. På riktigt.

Det är bara det att Stoneleigh No 50 står för något av det mest intressanta och nyskapande inom styling och inredning sedan Sarah Widman gjorde sin trendutställning på Liseberg i våras. Kolla in bilderna så förstår ni vad jag menar.

Stoneleigh_martinreda_2

Stoneleigh_martinreda_4

Helt underbara bilder med växtlighet som fullkomligt tar över. Jag älskar det. Tankarna förs inte helt osökt till de magiska bilderna från diverse amerikanska storstäder där övergivna hus och områden helt växer igen. Tänkte att jag skulle googlat fram en länk här, men något måste ni ju faktiskt göra själva så här på måndagskvällen. Jag fortsätter istället med Stoneleighs bilder. Ett tips är att kolla in hashtagen #stoneleighno50 på Instagram. Massvis med ögongodis där.

Stoneleigh_martinreda_1Stoneleigh_012Stoneleigh3martinreda_2

I väntan på att våra vänner down under låter Google Translate göra mirakel med min bloggpost får jag korka upp något helt annat vin och skåla in den här veckan. Gutår!

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.