MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Carlsberg Beer`d Beauty

Lämna en kommentar

If Carlsberg did barbershops….

Precis så här alldeles lagom till november och Movember så lanserar Carlsberg Beer’d Beauty, en serie skäggvårdprodukter som innehåller öl. Varför skriver jag om det? Jag dricker ju inte öl i större utsträckning och jag har ingen skäggväxt. Alls.

Det finns såklart ett par anledningar bakom. Den viktigaste är det goda syftet, en annan är de snygga bilderna och den tredje är min fantastiske kollega Max. Han har på eget initiativ dragit igång en intern mustaschkamp på kontoret. Med lika delar rädsla för tappade försäljningssiffror och hånskratt från familjen har jag valt att avstå själva odlingsbiten men stöttar projektet genom mitt hjärta och min swishapp.

Carlsberg_Beerd_Beauty_Martinreda_3

Beer’d Beauty är uppföljaren på sommarens stora lansering Carlsberg Beer Beauty – skönhetsprodukter med öl som en av huvudingredienserna. De nya produkterna fokuserar på skägg- och mustaschvård och består av Shaving Gel, Aftershave Cream och Moustache Cream. Beer’d Beauty har tagits fram i samarbete med det danska hudvårdsmärket Urtegaarden och varje produkt innehåller två deciliter Carlsberg-öl.

Alla intäkter från försäljningen av Carlsberg Beer’d Beauty går till Movember, en årligen återkommande kampanj där män sparar mustasch för att uppmärksamma bland annat prostatacancer. The Movember Foundation startade som ett hobbyprojekt i en pub för 12 år sedan och har sedan dess vuxit till en stor internationell rörelse som varje år engagerar miljontals män världen över.

Carlsberg_Beerd_Beauty_Martinreda_4

De huvudsakliga ingredienserna i en Carlsberg-öl – malt, humle och jäst – gör inte bara gott för hud och hår, utan har också vårdande egenskaper för mustachen. Bland annat innehåller humle flera olika antioxidanter, oljor och antibakteriella syror som passar i skäggvårdsprodukter.

Carlsberg_Beerd_Beauty_Martinreda_1

Carlsberg Beer’d Beauty släpptes i en limiterad upplaga söndagen den 1 november. I Sverige är Royal Barbershop i Stockholm exklusiv återförsäljare, och produkterna säljs i set om tre för 475 kr. Alla intäkter från försäljningen går oavkortat till The Movember Foundation.

Carlsberg Beer’d Beauty finns även att köpa online här. Vad du än gör. Drick det inte. Carlsberg har andra produkter som lämpar sig bättre för det. Ok?

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.