MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Jysk #Theapartement – Hiss eller Diss?

Lämna en kommentar

Ni vet den där känslan när man vill skriva egna undertexter till en film? Eller den när man vill ta skärmdumpar på en film och bara skriva små tanke- och eller pratbubblor? Den känslan har jag haft hela dagen idag. Jag har också haft en annan känsla, den att en dansk möbeljätte skickar en fet stämningsansökan. En känslosam dag helt enkelt. Ska jag ta en skärmdump och skriva en pratbubbla med texten ”Nej, nu kendt i rummet nok! Tid til at tage i alle verdens design kopier” eller ska jag helt enkelt göra något annat? Jag har verkligen inte tid att att bli stämd. Inte råd heller för den delen.

Vi börjar med att titta på filmen. Så kan jag förklara sen. Ok?

Ja, vad ska jag förklara egentligen. Ni såg ju själva. Jysk lanserar konceptet The Apartement, eller för den som gillar hashtaggar #theapartement. Man tar alltså en splitterny, desinficerad och själlös lägenhet och fyller den med mer eller mindre halvtaffliga designkopior.

Om PR-byrån hade varit lite mer kreativ så hade de skapat en tävling istället:  Den som kan hitta flest kopior vinner!

För er som tyckte att det gick för snabbt i filmen och inte orkar lyssna på musiken igen och precis som jag inte riktigt har listat ut var volymknappen sitter på datorn så kommer här lite stillbilder. Samtliga från Jysks hemsida. Utom möjligtvis den sista. Den kan vara ett så kallat montage.

Jysk_Theapartement_martinreda_1 Jysk_Theapartement_martinreda_2 Jysk_Theapartement_martinreda_3 Jysk_Theapartement_martinreda_4 Jysk_theapartement_martinreda_6

 

Ja, Jysk…. Man hade kunnat göra så mycket roligare saker. Så mycket vackrare saker, men ni valde det här. Veckans diss tilldelas härmed er. Grattis!

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.