MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Mogu Takahashi – Hiss eller Diss?

Lämna en kommentar

Nej, jag tänker inte hålla er på något halster här. Det är lika bra att ni för reda på vad jag tycker med en gång. Hiss, hiss, hiss och åter hiss. Förstår ni vad lilla Lindome får uppleva i just detta nu? Mogu Takahashi. Det är så coolt och så stort att man tappar hakan. Naturligtvis är det überkreativitetscentrum Spinneriet med Fine Little Day vid spakarna som ligger bakom.

Innan jag visar några bilder från vernissagen i lördags så vill jag bara understryka vikten av Spinneriet. Jag har tjatat om det innan men det tål att upprepas. Huset är proppfullt av konstruktiva, kreativa och kvalitativa människor. Har du inte varit där ännu så åker du dit fortast möjligt. Obs inte just nu pga stängt på kvällarna.

Mogu_Takahashi_martinreda_1 Mogu_Takahashi_martinreda_2 Mogu_Takahashi_martinreda_3 Mogu_Takahashi_martinreda_4

Japanska konstnären och arkitekten, Mogu Takahashi har aldrig varit någon som går i någon annans upptrampade fotspår. Spontant och lekfullt kastar hon sig över teckning, måleri, skulptur och en rad andra visuella uttrycksformer. Naivt figurativt och med en finurlig glimt i ögat använder sig Takahashi ofta av återbrukat material, yviga penseldrag och färger som exploderar i en värld av charmerande infall.

Utställningen som får stående applåder och en solklar Hiss heter Grow Slowly och pågår från och med nyss till 7:e november hittar du på Spinneriet, 4:e våningen hos Fine Litlle Day. Adressen är Spinnmästarvägen 2.

När du är där så passar du på att gå runt i resten av huset. För du åker dit. Där är vi överens.

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.