MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Furf Design Studio

2 kommentarer

Här brukar ju jag skriva några rader text som ska fånga läsarens uppmärksamhet. Jag gör inte det idag. Vi tar ett gäng bilder först och så kan jag babla på efteråt. Känns det bra? Eller låter det bara krystat? Jag vill liksom inte att min nonsenstext här ska förta upplevelsen av bilderna.

Nåväl,

 

InvisibleDesignProject_martinreda_1 InvisibleDesignProject_martinreda_2 InvisibleDesignProject_martinreda_3

Vad har då dessa tre fantastiska skapelser gemensamt? Förutom att rubriken avslöjar att Furf Design Studio är involverat så ska jag ge en ledtråd till. Bilden nedan.

InvisibleDesignProject_martinreda_4

Japp, du ser rätt. De ser inte. Trots detta handikapp har de skapat möbler som gör att blågula varuhus kan lägga ner sina fullt seende designavdelningar på löpande band. Rodrigo Brenner, professor och även grundare av Furf anser att blinda människor har samma förståelse för produktdesign som seende. Han har så rätt den gode Brenner. Alldeles extra intressant blir det om man läst Kinnarps Trend Report 2015 – Workplace and lifespace design for the diverse decade. Har du missat den så är det bara att ladda ner här eller beställ en fysisk kopia här. Läsvärt. På riktigt alltså.

Den översta fåtöljen heter Walk och är designad av Louis Gustavo. Pallen heter Cavaquinho och är designad av Thais Castanho. Till sist har ni ytterligare en fåtölj, Book, av Kleyton.

Hade det varit tisdag hade detta blivit veckans Hiss! Nu är det bara helt vanlig måndagskärlek.

 

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Furf Design Studio

  1. Åh vilken grej, jättesnyggt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.