MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Sandberg Trend report AW 2015

2 kommentarer

Som jag ser det finns det två stora fördelar med att ha två bloggar. För det första så drabbas man av en dubbel mängd ångest när man inte hinner uppdatera i den takt man önskar och för det andra så kan jag posta grejer på den ena när den andra ligger nere för underhållsarbete. Perfekt! Nåväl…

Jag har har läst Sandbergs trendrapport för hösten/vintern 2015 och tänkte lite kort återge vad som stod i den. Låter det bra?

sandberg_trendrapport_martinreda_5

Den lilla gröna, 15 sidor långa skriften börjar med en relevant fråga. Trender kommer och går – hur förhåller vi oss till dessa? Bakom trender ligger tankesätt om förändringar av värderingar och normer. Förstår man dessa blir man också mer medveten och långsiktig i sin konsumtion, skriver de vidare. Sandberg är övertygade om att hemmet är utgångspunkten för vårt välbefinnande. Det är en rimlig och välgrundad övertygelse. Trendrapporten är ett handfast och enkelt verktyg för gemene hen. Konkreta uppdelningar, inspirationscollage och mängder av tapettips för att kunna skapa ett hem i linje med sina egna drömmar.

Höstens och vinterns trender kokas ner till följande fyra moodboards:

Essence – Slow living, en harmonisk helhet och hållbarhet.

Sandberg_trendrapport_martinreda_1

Lush – Internationell flärd, exklusiva material och art deco.

Sandberg_trendrapport_martinreda_2

Nostalgia – Lustfylld tillbakablick, trygghet och växtlighet.

Sandberg_trendrapport_martinreda_3

Play – Lekfullhet, optimism och humor

Sandberg_trendrapport_martinreda_4

Jag är med hela vägen! Det är en bra, kortfattad och saklig rapport med ljuvliga bilder -inte minst Joanna Bagges. Men…

Om man nu bevisligen besitter en sån här fingerspitzengefühl varför går man inte hela vägen? Jag skulle vilja läsa varianten med 115 sidor! Den som blickar långt fram. Riktigt långt fram. Den som visar var skåpet ska stå. Den som visar vägen. Ja, ni förstår.

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Sandberg Trend report AW 2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.