MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Oden Pitcher II – Hiss eller Diss?

Lämna en kommentar

En av norra Europas sämst uppdaterade bloggar är igång igen. Jag har såklart massvis med bra undanflykter och dito ursäkter för min frånvaro. Det handlar om något av barnens mindre lyckade cykelturer, gips och nedlagda röntgenavdelningar, men också om en Stockholmsvistelse i jobbregi. Ja, alltså riktiga jobbets regi. Men mest av allt handlar det om lathet. Jag är fan värd det.

Sen har jag funderat extra mycket på hur elak jag kan vara och vem som egentligen bär skulden för att jag INTE fick någon inbjudan till COTY16 i år. Av bilderna att döma så borde jag ju rimligtvis varit könskvoterad.

Men… sen slog det mig. Jag kanske ska skriva något snällt. Det finns ju trots allt design som är så omtumlande välskapad att man inte kan annat än att hylla och hissa.

oden_pitcher_II_martinreda_1 oden_pitcher_II_martinreda_4

Ian Andersson gör just sådan design. Här är hans Oden Pitcher II. Den vackraste karaff jag någonsin sett. Det mina vänner, är veckans solklara hiss!

oden_pitcher_II_martinreda_3 oden_pitcher_II_martinreda_2

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.