MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Soundwall

Lämna en kommentar

Snygga högtalare, finns det? Fram tills alldeles nyss hade jag nog svarat nej på den frågan, men så dök Soundwall upp med sin Chalkboard och förändrade allt. Jag ska förklara lite bättre och visa bilder så ni förstår, men först en liten bakgrundshistoria.

När vi flyttade in här i huset så tyckte någon att vi skulle måla dörren mellan kök och grovkök i svart tavelfärg så vi kunde skriva upp viktiga saker där med krita. Motvallsmartin tyckte såklart att det var bland det mest korkade han någonsin hört. Måla en ny dörr i ett nytt hus med svart tavelfärg? Att jag sedan skulle tvingas göra den ännu fulare med mina kråkfötter – otänkbart.

Sen är det så att någon i den här familjen är bättre på att argumentera än just Motvallsmartin så dörren blev såklart svart. Det kanske är den bästa uppfinningen vi har här i huset. Jag är så sjukt nöjd med att jag förlorade det slaget. Jag använder den dörren varje dag och har till och med lärt mig skriva så pass att barnen nu kan läsa och tyda mina krumelurer. Idag kom jag t ex ihåg gympakassen som någon hade glömt.

Så med det i bakhuvudet så kanske ni förstår bättre när jag visar er den här skönheten.

Soundwall_Chalkboard_Martinreda_1

Japp, det stämmer. Det är en högtalare, med svart tavelfärg, som man kan kladda på. Jag tror inte att det blir bättre än såhär. Någonsin.

Soundwall_Chalkboard_Martinreda_5 Soundwall_Chalkboard_Martinreda_4

Frågan är bara hur många såna här man kan ha i ett hus innan man anses vara galen?

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.