MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Designhjälpen

1 kommentar

De av er som känner mig vet ju att jag är hyfsat grundstolt över min fru. Hon brukar ligga någonstans mellan 9 och 10 på skalan över hur stolt man kan vara över någon. Visst ibland sjunker hon ner till en svag sjua, som när hon efter åtta år fortfarande inte har lärt sig hur diskmaskinen fungerar, men det är som Karlsson på taket skulle sagt, en värdslig sak. Men just nu peakar hon. Min fru. Hanna Wendelbo-Hansson. Senaste mätningen visar 18,8 på den 10-gradiga skalan. Varför?

Designhjalpen_martinreda_1

Se ovan för därför i allmänhet och notera summan 17744kr på knappa två dygn till flyktingkatastrofen i synnerhet. Initiativet är Hannas men hjälpen kommer från alla håll. Det är en omtumlande tid här hemma i köket. Glädjen över att få se dels mängden fina designprylar som folk ger bort och dels med vilken hastighet de säljs (läs sekundsnabbt) är enorm. Speciellt när man vet vilken nytta de pengarna gör.

Jag tänker inte hetsa någon eller några att skänka saker till @designhjalpen genom att länka in dem här, men det finns en hel del företag som borde få upp ögonen här. Jag tänker att ni som läsare kan få agera budbärare och sprida ordet. Låter det som en bra deal? Känner ni någon som känner någon som är intresserad av en bättre värld så informera dem om detta fantastiska initiativ.

Kärlek!

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Designhjälpen

  1. Ping: Liz Taylor, tetraditioner och en väldigt frustrerande kamera … | Husligheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.