MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Formakami – Hiss eller Diss?

4 kommentarer

Det är helt omöjligt att ni har missat Jaime Hayons lampa Formakami för danska & Tradition. Inredningshjälpen skrev om den för ett bra tag sedan och den dök upp i Trendensers veckosummering. Erkänn, ni har inte missat. Vad ni däremot kanske har gått bet på är vad jag tycker om det hela. Inte så vidare konstigt, jag har ju inte tyckt elller tänkt förrän nu. Tisdagmorgon innebär i vanlig ordning ett nytt avsnitt Hiss eller Diss. Välkommen!

jaime-hayon-formakami-martinreda-1

Ja, vad är det då som egentligen har hänt med vår rislampa? Jo, Jaime har lyckats fånga in lilla spöket Laban och likt en sann sadist spänt en livrem så hårt om Labans midja att han ser ut som två tredjedelar av snögubben Olof från Frost. Minus morotsnäsan då.

jaime-hayon-formakami-martinreda-2

Vill du inte ut och leka? Bygga snögubbar i snön?

Nej! Jaime! Nej, det vill jag inte. Jag vill fortsätta kolla på andra vackra saker som &Tradition har gjort. Light Forest t ex. Det känns nämligen mycket bättre.

Light-forest-OD2.w710

Veckans Diss går till Formakami, en lampa som via vacker styling (jo, jag tycker det är aningen mycket kronärtskockor just nu men jag kan inte dissa två saker samma tisdag) och fint foto fått orimligt mycket cred. Det är faktiskt bara en rislampa. Don´t believe the hype!

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

4 tankar om “Formakami – Hiss eller Diss?

  1. Dina hissa och dissa är magiskt roliga!;)

    Gilla

  2. Själva formen med bältet i midjan påminner mig om ”hem”s nya lampserie (med bilder stylade av Lotta Agaton), med olika färger och former, som alla har gemensamt att de har just ”midja”. Eller är jag helt ute och cyklar? Du som har koll – ny trend med midja på lampor?

    Gilla

  3. Ping: Jaime Hayon Guest of Honour SFF 2017 | MARTINREDA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.