MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

STBR

1 kommentar

Snälla. Kan inte någon mer blogga och instagramuppdatera om lägenheten i Kungsladugård? Jag kan inte vara ensam om att tycka att 45768763 publicerade inlägg om samma lägenhet under ett dygn är tillräckligt. Jag skulle naturligtvis vilja dra mitt strå till stacken men jag har helt enkelt inte tid. Jag har nämligen varit här…

IMG_2238

för att förkovra mig i det där…

IMG_2224

Men fastnade för det här..

IMG_2246 IMG_2245

Gick det för snabbt? Jag tar det igen. Jag spenderade dagen på Spinneriet i allmänhet och Östling Schedin i synnerhet för att kolla in Ida Magntorns nya bok Home Stories men råkade i vanlig cirkusdirektörsordning fastna för något helt annat. Jag skyller såklart på det trevliga sällskapet med Emma, Lotta och Elisabet som ytterst ansvariga. Jag har äntligen hittat mattan med stort M. Den här ska inom kort (läs först hushållsbudgetmöte) pryda golvet framför braskaminen. STBR eller Storebror om man så vill ha lyckats fånga mitt intresse. Senaste det hände var när Per Hollknekts Down. Well done!

Erkänn, visst var det skönt att slippa se ytterligare en post om Kungsladugård?

/m

 

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “STBR

  1. Nämen, tack för det 🙂 !
    Rätt val tycker ju jag, spinneriet är himla fint. Har du, Hanna och resten av fina familjen inte varit på Nääs fabriker så kan det också vara värt att besöka. Samma vackra tegel, dessutom kan man fika (eller äta i restaurangen) och promenera längst sävelången.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.