MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Blossa 2015

1 kommentar

Nej, jag är inte utbildad sommelier men jag har druckit så pass mycket vin och glögg under mina år att jag med enkelhet kan kvala in som proffstyckare när det kommer till Blossas årgångspektakel. Jag kan till och med tänka mig att tycka en hel del utan att ha provsmakat. Det ni! Det är en konst som inte många som bemästrar.

Blossa2015_martinreda_2

Så vad tycker jag då? Jo, att i väntan på att Blossa presenterar årgångsglöggen med smak av Zoegas knarkstarka Skånerost så kan man lika gärna göra sin egen glögg. Te? Seriöst? När blev mänskligheten gladare av te senast? För att citera Hans Rosling ”Det här är ingenting som man kan diskutera. Jag har rätt och Blossa har fel”!

Blossa2015_martinreda_1

Designen, stylingen och fotot från Blossa däremot. Dra mig baklänges vad fint! En klockren tiopoängare!

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Blossa 2015

  1. Visst var bilderna fina, men inte så mycket julkänsla över dom eller?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.