MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Pantone Smoothies

Lämna en kommentar

Jag vet att det det har varit mycket snack om Alcros kulörtrender inför 2016 den senaste veckan. Det är snyggt, väl genomtänkt och allt det där. Men… det bleknar i jämförelse med Hedvig Åström Kushners projekt Pantone Smoothies. Det är inte bara jätteroligt, det är även supersnyggt och helt genialiskt.

Pantonesmoothies_1

Pantonesmoothies_2

Pantonesmoothies_3

Hade det varit tisdag idag så hade detta blivit veckans, ja rentutav månades Hiss. Vänner, håll ögonen på den här tjejen som till vardags är Creative på Mother. Det kommer att bli något riktigt bra här. Trust me!

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.