MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

GP Bostad – Hiss eller Diss?

4 kommentarer

Jag kan knappast varit ensam med att sätta kaffet i vrångstrupen igår morse när GP Bostad damp ner i brevlådan. Om nu någon mot all förmodan har missat det så kan jag kortfattat beskriva vad som hände.

På första upplaget möts man rubriken ANANASTRENDEN (med gul text såklart) samt en bildkavalkad på djävulens alla varianter av prydnadsananasar.  Det låter orimligt eller hur?! Kolla då bilden, det är sant!

helt_sjukt_1

Om man sedan läser det finstilta under rubriken, så fastnar men ganska omgående för ”Inredningsintresserade kan knappast ha undgått den pågående ananastrenden”… Pågående? PÅGÅENDE?!?!

Var någonstans, förutom på GP Bostads redaktion, pågår det en ananastrend? Alla vet att ananasen dog ganska tidigt på våren 2014, den är alltså INTE pågående. Inte på någon vis. Hör ni det Cecilia, Ninni, Kerstin, Stefan och Jonas?!

En av Sveriges största dagstidningar borde utan några större svårigheter kunna unna sig ett samarbete eller två, med någon eller några som faktiskt vet vilka inredningsföremål som är trendiga eller inte.

Även om Maria Soxbo skriver bra och reportaget om Sara Garanty var intressant så är det ju fortfarande en TT-produkt. Bättre kan ni GP. Mycket bättre. För att vända skeppet och få ordning på det så tilldelas ni härmed veckans mest definitiva diss. Grattis!

 

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

4 tankar om “GP Bostad – Hiss eller Diss?

  1. GP är väl lika efter som Göteborg alltid varit i dem estetiska ämnena..

    Gilla

  2. Hahaha, herregud – ibland är det bra att man inte vet var ens texter hamnar … Tack för att jag inte inkluderades i dissen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.