MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Luminára Ani – Hiss eller Diss?

Lämna en kommentar

 

 

 

 

Nu är det så här… Min spanska är ganska ringrostig precis som min portugisiska faktiskt. Det hindrar mig icke, utan jag låter Google Translate göra jobbet. Har jag hittat något jag vill visa er så ska ju inget tvivelaktigt språk vara något hinder eller hur?

Ana_Martinreda_2

 

 

Denna lampa inspirerades av enkelhet och hållbarhet. Basdelen kan produceras med speciella träslag tillhör Xiloteca ETEL som freijo, Sucupira och andra. Har avtagbar stålstång, som låter dig justera fokus ljus i fem olika lägen, finns i blått, rött, gult, grönt och Corten.
Enkelhet är eliminering av överskottet.Hållbarhet är dess hållbarhet. Stycket har inte komplexiteten i hårdvaran, vilket kräver utbyte av dyra delar, som är tidlös.Den Ani är också roligt att ha, vilket gör det möjligt att skapa olika bitar.

Någon som har frågor på det?

Hur som.. Lampan är fantastisk. Kanske något av det finaste jag sett på mycket länge. Hatt av, lyckönskningar om succé och framgång till Pascali Semerdjian Arquitetos som skapat detta mästerverk. En solklar Hiss!

Ana_Martinreda_1

Ana_Martinreda_3

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.