MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Artur Krafsar

Lämna en kommentar

Kommer ni ihåg kudden Putin från IKEA? Hur många av er gick på det? Det var ju ett bra tag sedan låtsasnyheten spreds och den rullar fortfarande i stort sett dagligen på diverse sociala medier. Rolig men tyvärr inte sann.

Putin-pillow

 

Nu är det dags för en ännu roligare IKEA-skylt. Inte lika verklighetstrogen men ofantligt rolig. Mannen bakom är också ett viralt fenomen då det var han som skapade nidbilden av den beryktade SD-kampanjen. Artur Krafsar är i mina ögon ett geni.

Artur_krafsar-Martinreda_1

Man önskar att någon på det blågula varuhuset tog upp Arturs idé om påslakan. En given succé! IKEA kan behöva livas upp då man stångar sig blodig i hypen av ännu ett samarbete med Ilse Crafoord. Gääääääsp.

Ikea_Ilse_Martinreda_2

 

Go´kväll!

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.