MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Martinreda – Hiss eller Diss?

3 kommentarer

Hur rolig är jag? I skrivande stund är det många som ställer sig den frågan efter att ha läst Hemnets artikel om inredningsbloggare.  Nu vet jag inte vilket betygssystem ni är uppväxta med men om mina barn fick anamma den femgradiga skala jag bedömdes med skulle jag som högst få en svag 2:a. Av barn och alkisar får man höra sanningen. Nu tänker jag inte drista mig till att fråga någon professionell parkbänksalkolog om de tycker att min blogg är läsvärd ur ett humoristiskt perspektiv. Inte ur något annat perspektiv heller.

martinreda_1

Jag tänker vara glad, stolt och lycklig ett bra tag till. Det är inget dåligt sammanhang man hamnat i. Visst, Emma hade inte numrerat eller rangordnat listan men jag anar att jag inte riktigt vann. Man hittar mig först på 6:e plats. I och för sig före Pella, Maria och Ulrika men inte ens topp 3 nådde jag upp i…

martinreda_2

Så, Martin… Är du veckans hiss eller diss?

Med den hyfsat stora överdosen hybrisen som drabbat mig i och med Hemnet-grejen så är jag en självklar hiss.  Men jag vet ju innerst inne att jag är en slarver. Uppdaterar för sällan och för sent, drar alla över en kam och kollar väldigt sällan fakta och källor. Dessutom är jag kanske sämst i världen på att interagera med mina tappra läsare.  Men jag tänker att om jag bättrar mig på de punkterna och bjuder på ett par rejäla poolparty…

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

3 tankar om “Martinreda – Hiss eller Diss?

 1. Helt klart en Hiss!

  Gilla

 2. men du vann ju roligast! Sen är inte listan rangordnad. Det kommer fler listor och vem vet. En blir kanske vem som varvat internet flest ggr? 😊

  Gilla

 3. Men åh, jag gillar ju dig Martin och din humor, fast betydligt mycket mer utan det där läskiga zebra-huvudet 🙂

  Kram Anette

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.