MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Saša Antić och Granit

3 kommentarer

Japp, det stämmer. Jag har nu spenderat ganska exakt 37 minuter på att försöka luska ut hur man gör cirkumflex över s. Helt omöjligt. Anledningen till att jag lyckades i rubriken var att jag kopierade Inredningshjälpens rubrik och ersatte Anettes ”+” med ett eget ”och”. Så kan man göra. Jag säger inte att det är rätt, men man kan göra så.

Nu handlar inte detta egentligen om huruvida jag lyckas knåpa dit rätt krumelur på rätt ställe. Detta handlar om Saša Antićs samarbete med Granit. I allmänhet. Oordning och ljus i synnerhet.  Så här är det. Saša Antić har använt produkter från Granit för att utforma och inreda sitt kontor på sina villkor, med ”stort fokus på funktion, förvaring och fiffiga lösningar, precis så som han vill ha det.”

30

Om jag då tolkar det rätt så vill Saša alltså ha cirka 200 stearinljus i tre olika lådor på sitt kontor. Det är ett stort fokus. Nästan lite för stort. Funktionen är ju självklar – när strömmen går så kan han fortsätta jobba, det kommer att vara ljusare på det kontoret än under Aviciis pyro på Summerburst.

Sen har vi det här med oordningen…

14

För ett otränat öga så kan det där skrivbordet se lite stökigt ut. Det är det inte. INTE. Saša, you ain´t got shit on me när det kommer till stökiga skrivbord. Jag tänker givetvis inte visa någon bild på det eftersom det mord min fru med högsta sannolikhet kommer att utföra på mig tydligen är straffbelagt. Jag vågar inte ens berätta för henne att Frida var här idag och såg oredan.

Nu tror ni att jag har något emot Saša eller Granit. Tvärtom. Jag gillar båda. Kanske mest Saša. Har man en sida som den här och hyfsat blytunga referensobjekt på den samma så kan man inte annat än att gilla honom.

34

Från och med den 30:e juni kommer man att hitta produkterna  hos Granit. Då ska jag dit. Mest för att skapa ”stort fokus på funktion, förvaring och fiffiga lösningar”  Nu vet ni det. Alltså ren förebyggande information så ni slipper fråga i kommentarsfältet.  De av er som undrar om jag återigen lyckats äta upp barnens La Vache Qui Rit behöver inte heller använda kommentarsfältet.

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

3 tankar om “Saša Antić och Granit

  1. Ha ha… Jag hade samma problem. Hittade dock hur man gjorde men det såg helt mongo ut då de bokstäverna blev mycket större. Så det var nog inte helt rätt. Så jag tog bort dem istället.. 😉

    Gillad av 1 person

  2. You. Are. Sooo. Funny. :()

    Kram A

    Gilla

  3. Ping: Granit by Isabelle McAllister | MARTINREDA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.