MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Byggkaos, beachclub och bodega

Lämna en kommentar

Ja, nu är det kanske inte så där värst många som varit oroliga och längtat ihjäl sig på en uppdatering av bloggen men några av er har faktiskt hört av sig och undrat… Hur mår du? Vad händer? Lever du?

Konstig fråga den där sista. Om jag nu var död, hur skulle jag svara då? Nåväl, jag lever och skyller uteblivna uppdateringar på ett pågående byggkaos.

IMG_6654 martinreda_byggkaos_1

Jag vet, det kommer att bli bra, men det är lite mycket nu. Låter det som en billig ursäkt? Lugn, bara lugn. Jag har fler att skylla på. Det har varit lite kalas i helgen. Jag kan omöjligt namnge alla underbara kärleksfulla inblandade människor utan att glömma någon viktig så jag väljer att fokusera mitt innerliga och stora tack till två herrar i Båstad som vet hur man ställer till med galej. Lasse Bengtsson på Badkrukan Beachclub och Fredrik Olofson på Pepes Bodega, det är en ren glädje att få vara kompis med er och det är en ära att få ha jobbat tillsammans med er. Älskar er!

P1000810

Foto: Göran Buhre (Badkrukan Beachclub)

 

P1090050-769x1024

Foto: Göran Buhre (Pepes Bodega)

Så nu, ett par resorb senare är jag mer än redo att ta itu med veckans bloggande. Stay tuned!

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.