MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Hiss eller Diss?

Lämna en kommentar

Som ni har längtat. Nu är det äntligen tisdag och det är dags för sedvanligt subjektiv bedömning om samtida fenomen. Läser man den här bloggen så har man med största sannolikhet koll på vad Frida Ramstedt skriver i allmänhet och hennes söndagssvep på Trendenser i synnerhet. Man kan också ha läst Inredningshjälpen. Båda skriver om samma sak, nämligen dagens spörsmål. Yoko Ono – Conceptual Photography. Det är en bok. Med bilder.

Yoko Ono

 

Hypen består i att pryttelaffären TGR tillhandahåller Yoko Onos bok. Jag bläddrade i den härom veckan och blev ungefär lika besviken som jag blivit de senaste 20 åren när jag tittat på Yoko Onos konst. Don´t believe the hype. Seriöst. Gå inte på det!

Det är ju som om jag skulle registrera partnerskap med Måns Zelmerlöw och genom kändisskapet bli berömd rävmålare i sann Liljeforsanda. Ni hör ju själva hur dumt det låter. Ingen hade gått på det.

TGR behöver verkligen inte ta ut några svängar och försöka vara konstnärligt creddiga. De har låtsasbajs, lösmustascher, pruttkuddar och gigantiska suddgummi som det står ”for really big mistakes” på . Det räcker gott. Jag är ytterst lättroad.

1400284_picture_2517_1

Veckans dunderdiss går till Yoko Ono – Conceptual Photography.

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.