MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Workstead – Orbit

1 kommentar

Utbyggnaden börjar ta form, det mesta är målat och ledbelysningen är inkopplad. Nu sitter jag och trålar internet på passande belysning. Det finns precis hur mycket fint som helst. Som Worksteads lampkollektion Orbit till exempel. På grund av en och annan anledning, jag nämner inga namn, så ska vi tydligen inte ha dem i utbyggnaden. Men här på bloggen bestämmer jag. Här kan jag posta vad jag vill. Så det så.

Workstead_Martinreda_1 Workstead_Martinreda_3

 

Förstår ni hur fint det är?

Workstead_Martinreda_2

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Workstead – Orbit

  1. Den där sista är jag löjligt förtjust i…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.