MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Soft Söndag

Lämna en kommentar

Förutom att jag har lyckats göra min yngsta dotter paniskt rädd för pantmaskinen på Coop och att min fantastiska fru återigen lyckats med bragden att springa 21km så har det varit en tragisk helg. Sällan passar en soft söndag så bra som just idag. Vi gör som vanligt, bara det att vi byter ut tittandet mot lyssnande.

När jag var liten och gick i den kommunala musikskolan hade jag en fantastisk lärare. Han skjutsade mig till och från repetitioner i en bil där syret hade bytts ut mot wunderbaum och cigaretter. Han introducerade mig för Thad Jones, Clark-Boland och Rob McConell. Det var han som satte mig djupt i jazzträsket. Nu flera år senare via jazzlinjer och musikhögskolor sitter jag och bloggar om inredning. Livet är bra märkligt. Precis som den där wunderbaumcigarett-doften. Jag saknar den nu. Tack för allt Inge.

I Remember Clifford

Nu lyssnar vi på Art Blakey & The Jazz Messengers – I Remember Clifford, och minns alla som minnas bör.

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.