MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

D75 – Hank

Lämna en kommentar

Nej, jag säger inte att jag är så himla perfekt eller att jag har så där fruktansvärt bra koll på mina kläder. Jag säger bara att det finns de i hushållet som är sämre. Vi har klädhögar lite varstans som får fraggelberget att framstå som en timid och städad varelse. Lösningen? Att vika och stoppa in i en tråkig Ikeagarderob?  Ni hör ju själva hur löjligt tråkigt det låter. Det måste finnas andra alternativ…

Som av en händelse har jag hittat den. Svindyr och precis lika snygg. Hank heter den.

D75_HANK_CUMULUS_WHITE_STYLE_SIDE_HIRES2 D75_HANK_CURB_GREY_STYLE_1_FRONT_HIRES

Priset har sin naturliga förklaring. Allt är handgjort. I Sverige. Jag älskar det!

D75_HANK_NEW_DENIM_BLUE_STYLE_SIDE_HIRES1 D75_HANK_NEW_DENIM_BLUE_STYLE_0_FRONT_HIRES D75_HANK_CURB_GREY_STYLE_SIDE_ON_HIRES1

Ola Samulesson från D75  säger så här om Hank: ”Använd den som du vill – det är devisen. Den funkar både i hem och offentlig miljö som hotell och butiker. Den är snygg bara längs vägg som lampa men också på många andra sätt. Ljuset i sig är en del av designen och är jättefint och välkomnande i hallar men också när man har den i sovrum/dressing rooms att hänga saker på.”

Jag håller med! Det jag kanske uppskattar mest är (det jag tror mig se, jag är kanske ute på hal is här) upphängningsanordningen med vajrar. Det innebär att det inte finns några som helst ursäkter för oss med snedtak att inte ha Hank i sovrummet…

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.