MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

The International Flag of Planet Earth

Lämna en kommentar

Årets mest spännande examensarbete kommer från Beckmans och studenten Oskar Pernefeldt. En genialisk idé med en stilsäker och väldefinierad design. Idén är att vi, världen, ska enas under en flagga. Vi delar planeten vi bor på då kan vi dela flagga. T ex när vi besöker nya planeter.  Hatten av för den tanken Oskar!

oskar_pernefeldt_martinreda_1

oskar_pernefeldt_martinreda_2

Fram tills dess att vi på planeten jorden enas om att Regnbågsflaggan är bra nog kan vi använda Oskars alternativ. Bilderna ovan kommer från The International Flag of Planet Earth. Där hittar ni mer information om ni tycker att jag är för kortfattad.

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.