MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Soft Söndag

Lämna en kommentar

Det man förlorar på gungorna tar man igen på karusellen. Efter en småintensiv dag lugnar vi nu ner oss ordentligt och tittar på lite av nyheterna från Decotique som ramlat in hos Rum21. Serien heter Vogue. Enkelt, vackert och stilrent. Ett helt annat formspråk än på bloggosfärens mest hypade soffa Le Grand Air. Jag älskar sängborden och dess fuktion, men har lite mer ambivalent förhållande till mediabänken. Seriöst. 2015. Mediabänk? Nåväl, det är söndag idag så jag ska inte tjata hål i huvudet på er. Här kommer bilderna.

 

decotique_martinreda_1 decotique_martinreda_2

decotique_martinreda_3 decotique_martinreda_4

 

Trevlig söndag på er vänner!

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.