MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Soft Söndag

1 kommentar

I jakten på det avslappnade, långsamma och lugna har jag kommit ganska långt idag. Just nu sitter jag ensam vid köksbordet. Ostörd. Jag slår undan oron över att jag inte har någon som helst aning om var resten av cirkusfamiljen befinner sig eller sysselsätter sig med. En kopp kaffe och några bilder på den vackraste bokhyllan just nu är allt som krävs.

Tilta-Bookcase-Paolo-Cappello-SlowWood-2

Det ni ser är Tilta. Designad av Paolo Cappello för Slowood.

Tilta-Bookcase-Paolo-Cappello-SlowWood-6

Tilta-Bookcase-Paolo-Cappello-SlowWood-5

Tilta-Bookcase-Paolo-Cappello-SlowWood-3

 

Ha en underbar söndag vänner! Nu ska jag leta upp familjen.

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Soft Söndag

  1. Jag AVSKYR annars bokhyllor men den du grävt fram här var fasen skön 🙂

    ha en kanondag

    LOVE Maria Inredning – it’s Swedish for decor

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.