MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Hemnet – The House

1 kommentar

Det finns saker som jag fullkomligt faller pladask för. Vackra möbler och fina tapeter. Det gäller sen gammalt. Det vet ni. Men jag är precis lika löjligt förtjust i genialiska idéer. Nu i veckan har jag varit helt uppfylld, eller snarare uppslukad av Sarah Widmans tapetserade golv, så till den milda grad att att jag glömt bort att skriva om en annan helt löjligt bra idé. HemnetHemmet.

HemnetHemmet är Sveriges mest eftersökta hem. Eftersökt står det, inte hemsökt. Inte för att jag läste fel i pressreleasen. Alls.

HemnetHemmet_Terass

Vad menar då Hemnet med det? Jo, de har analyserat 200 miljoner klick och 86000 objekt på sin sida och därefter låtit Tham & Videgård tolka informationen. Resultatet är en kombination av en klassisk faluröd stuga och en modern funkis-låda med 4 rum och kök på 120 kvadrat. Här är alltså medelklicksvenssons drömvilla. Jag är så sanslöst mycket medelklicksvensson så skjortan står rakt ut. Shut up and take my money!

HemnetHemmet_Sovrum

HemnetHemmet_Sektion

HemnetHemmet_Kok

 

 

Jag vet exakt var den här pärlan ska ligga. Kan faktiskt tänka mig att bygga den själv. Måste bara ha ett möte med banken först. Eller köpa just den där trisslotten.

/m

Ps. Fler intressanta artiklar på ämnet hittar ni hos mina fina kompisar Peter,  Anette och Emma Ds.

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Hemnet – The House

  1. Då är jag också väldigt mycket medelsvennson! Tänk att några bilder på ett hus ritat i dator kan få hjärtat att slå så hårt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.