MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Ingo Maurer – Toto table lamp

1 kommentar

Den där totala glädjen som sköljer över en när man hittat en fantastisk lampa. Ni vet vilken känsla jag pratar om eller hur? Men vet ni vem Ingo Maurer är? Inte nog med att han har en alldeles förträffligt fin hemsida med onödigt mycket vackert på han har även gjort Toto. Nej! Inte bandet. Lampan!

Toto_02 Toto_03

 

Snyggt, nyskapande och humoristiskt. Jag älskar sån design. Shut up and take my money-snyggt helt enkelt. Och ja, det lär ju vara en del pengar… Jag har inte hittat något relevant svenskt prisexempel, men om man kollar på Miljögården som är återförsäljare åt Ingo så får man ett hum om vad hans lampor kostar.

Toto_05 Tot_01

 

Med den här sprudlande glädjen i huvudet är jag laddad för en minst sagt intensiv dag imorgon. Utbildningsdag på jobbet följt av premiären för Lisebergs Trädgårdsdagar och sen ett kalas på Rum21. Kan blir riktigt bra.

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Ingo Maurer – Toto table lamp

  1. Då ses vi idag alltså. Jag kommer dock att gästspela lite smått. Ska nämligen vara på en middag 19.30 och innan dess hinna med både Liseberg och Rum21!;)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.