MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

The Art of Canoeing

6 kommentarer

Nej, jag tänker aldrig spika upp en paddel på väggen. Jag är inte riktigt den typen. Jag är lite mer av typen som föraktar folk som spikar upp en paddel på väggen för att få till det där härligt marina temat i inredningen. Jag har förutom förbudet på att spika upp paddlar lite varstans bara två regler: Nr1 en paddel ska vara snygg och Nr2 en paddel ska vara funktionsduglig.

Finns det sådana paddlar? Är det lätt att få tag på dylika? Hur ser sådana ut?  Lugn i stormen, sitt ner i kanoten. Jag har svar på alla era frågor.

The Art of Canoeing pläd - Bucks and Spur_1

The Art of Canoeing är våren och sommarens tema hos Bucks & Spurs. Produkter inspirerade av natur, vildmark och äventyr tillverkade i gedigna material och med stort fokus på hantverksskicklighet. Ja, det går alltså nu att få en fungerande paddel med en vacker design. Praktiskt. Till exempel när du paddlar.

The Art of Canoeing pläd - Bucks and Spur_3

Paddlarna är handgjorda av Sanborn Canoe Company och består av röd ceder, asp och svart valnöt. Köper gör du enklast hos Bucks & Spurs. Den uppmärksamme läsaren har också sett filten figurera på bilderna. Samma kollektion fast filt. Jag måste dock slå ett slag för något alldeles extra på samma tema – skjutdörren. Håll i hatten-snyggt!

The Art of Canoeing skjutdörr_nära_BucksAndSpurs

 

/m

 

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

6 tankar om “The Art of Canoeing

 1. Älskar detta paddelinlägg!

  Gilla

 2. Alltså, de där skjutdörrarna. De är så snygga att man dör lite.

  Gilla

 3. Tack Martin! Vi är väldigt glada för att fått ihop paddlar på alla möjliga sätt…även för de som inte vill ha dem som väggdekor:) Kanske en lammullspläd till kyliga sommarkvällar passar bättre.

  Gilla

 4. Ping: Indian den nya ananasen! | MARTINREDA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.