MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

[Hornbach] by Sofie

Lämna en kommentar

 

 

‘Två spännande saker har hänt i veckan. En i Malmö och en i Milano. Den i Milano tänker jag skriva om imorgon. Det som har hänt i Malmö är att det orangelila byggvaruhuset har firat 10 år med hjälp av Sofie Börjesson. Var det otydligt? Hornbach i Malmö firade alltså 10-årsjubileum med Room by Sofie som gästdirigent. Är ni med mig nu? Bra val av inspiratör! Strategiskt och genomtänkt.

 

qw

I går gästade inredaren och stylisten Sofie Börjesson bygg- och trädgårdsmarknadskedjan Hornbach i Malmö. Sofie bjöd på inspirerande inredningstips – bland annat hur hyllor och textilier såsom mattor, plädar och kuddar skapar rumslighet i trädgården. Tältet var inrett på temat utomhusfest och gästerna fick med sig mängder av tips och idéer inför sommarens student-, födelsedags- och bröllopsfester. Bland de återkommande inredningsdetaljerna syntes bland annat olika sorters citrusväxter, trälådor staplade på varandra och massvis med härliga textilier.

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.