MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

En logotype som liknar en logotype…

1 kommentar

Jag har en vän, vi kan kalla henne Emma. Hon uttrycker ibland sin oro över att jag ”varvar internet” i jakt på underhållande fenomen. Emma kanske ska sluta läsa nu. Ni andra kan kolla in vad jag råkade snubbla på när jag läste Lina Kanstrups blogg häromdagen.

logod-Dd1-613x393

Ovanstående är alltså Design Denmarks logo. Den fick mig helt osökt att tänka på David Designs logo. Den ser ut så här:

Invitation-2013-Daviddesign-Eng

 

Nej, precis som jag skrev förra gången jag hade något sånt här på bloggen så gör jag inga som helst anspråk på att försöka vara som Trendenser eller sno hennes koncept. Jag kan också klart och tydligt se att det är två helt olika typsnitt, det är bara det att jag anar ett visst mått av trötthet. Hos vem är oklart. Eller egentligen glasklart. Hos båda.

-Wow vi har en sjysst firma som gör sjyssta saker. Ska vi inte göra en logo med stor bokstav och liten bokstav. Det är coolt.

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “En logotype som liknar en logotype…

  1. Det bör dock tilläggas att jag säger det med någon form av beundran och du får mig faktiskt att skratta rätt ofta. Även om jag ibland blir förfärad. 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.