MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

#kanonkontor

2 kommentarer

Det finns tävlingar och så finns det tävlingar. I den första sorten brukar man kunna vinna ett grafiskt print eller en glasvas men i den andra sorten så kan man vinna inredning för 100000 kr. Ja, du läste helt rätt. Etthundratusen kronor. Det kallar jag tävling.

IMG_8711

 

Tävlingen jag pratar om pågår i just detta nu på Instagram under hashtagen #kanonkontor Det är Morrongänget på Mix Megapol som anordnar tävlingen och ni kan vara helt lugna, det är INTE de som står för inredningen och möblerna. Det gör Kinnarps Interiör i Göteborg. Att delta är snudd på alldeles för enkelt. Allt du behöver göra är att lägga upp en bild från din arbetsplats och tagga den med just #kanonkontor. Det du har chans att vinna är en make over på ditt kontor/lunchrum/konferensrum/etc etc till ett värde av 100000kr.

IMG_8630 IMG_8627

Så, bor du i Göteborg med omnejd och ändå sitter och funderar på kommande afterwork istället för att jobba så kan du ta en bild eller två och lägga upp på din Instagram. Glöm inte #kanontkontor bara.

Trevlig fredag på er vänner!

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “#kanonkontor

 1. Det här låter kul. Jag kommer att lägga upp några bilder från vårt nya fina gröna kontor på Skanska, i Gårda. Just nu är vi som arbetat fram ABW kontoret inne i en fas av planering av en uppföljning.
  -hur blev det? Funkar det som vi planerade?
  Återkommer !
  Mvh
  Ann Lundholm
  Boklok

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.