MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Ikea – Under täcket

1 kommentar

Möbeljätten fullkomligen sprutar ur sig nyheter och det sprider sig som en löpeld i bloggosfären. Men de missar den viktigaste och garanterat roligast nyheten från det blågula varuhuset: Kristoffer Appelquists talkshov Under Täcket.

Enligt IKEA så är det världens första 24 timmar långa direktsända talk show. Jag som älskar Kristoffer ser framemot premiären den 27:e mars. Att Lina Thomsgård är första gästen gör ju inte saken sämre. Jag kommer troligtvis inte att kolla hela, men så mycket som bara är möjligt.

IKEA_Undertäcket_Kristoffer_Appelquist_Martinreda_1 IKEA_Undertäcket_Kristoffer_Appelquist_Martinreda_2

Förutom Kristoffers fantastiska sinne för humor så ser jag också framemot att se hur den interaktiva lösningen kommer att fungera. Det är Nyheter 24 som ligger bakom satsningen. En del av IKEAs möbler i studion kommer att auktioneras ut och gå till välgörande ändamål. Underbart!

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Ikea – Under täcket

  1. Ping: IKEAs nya talkshow från sängen, kakaokungen och nytt från Odd Molly | Husligheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.