MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Paul Kjærholm news

Lämna en kommentar

I texten nedan så nämns PK i samband med en serie siffror. Det har ingenting att göra med uttrycket ”politiskt korrekt”. Siffrorna är heller inte en värdemätare på hur politiskt korrekt något är. Det är en förkortning och står för Paul Kjærholm. Så, nu när det är avklarat går vi raskt på nyheterna från Fritz Hansen, nämligen PK 80, PK 33 och PK 91. För enkelhetens skull kan vi kalla nyheterna för dagbädd, stol och pall. Obs! Gäller ej inredningsbloggare! Vi måste alltid säga PK följt av en siffra när vi namedroppar möbler. Sådan är lagen.

FH_15_DAY4_S_01_LOW FH_15_DAY4_S_03_LOW

Jag vet inte om ni följer mitt alter ego Tapetmartin, men han gnällde lite häromsistens om konstgjord styling till i det fallet vackra tapeter. Jag kan känna lite samma sak här. Visst känns det som att man dragit så pass hårt i photoshopreglagen att bilderna mest ser ut som något kreti och eller pleti har skojat fram i Neybers? Supersnygga möbler kräver antingen supersnygg styling eller ingen styling alls. Inte en sönderuppljusad (tveksamt om det ordet finns, men ni förstår vad jag menar) solglasögonpåtvingande (det ordet finns, det är jag tvärsäker på) styling.

FH_15_DAY4_S_04_LOW FH_15_DAY4_S_02_LOW

Nyheten säger ni? Ja, nyheten med canvastyg säger jag. Dessutom har soffborden i marmor som med största sannolikhet också heter PK valfrisiffra börjat tillverkas i lite olika färger. Kan vara svårt att urskilja på bilderna men ska enligt pressreleasen vara gråbrun samt vit.

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.