MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Äkta mattor

Lämna en kommentar

Har ni funderat på uttrycket äkta mattor? Man börjar självklart fundera mer på de som eventuellt skulle vara oäkta. Hur ser de ut? Är de av sämre kvalité? Eller är de bara roligare och mer nyskapande? Som Faig Ahmeds äkta oäkta mattor.

faigahmed3 faigahmed9

Jag bara älskar sånt här! Så fantastiskt roligt. Äntligen händer det något nytt med de vackra, men så otroligt uttjatade, äkta mattorna. Har du en stund över så tycker jag att du ska kolla in Faig Ahmeds sida. Mycket ögongodis där.

faigahmed7 faigahmed6 faigahmed5

Trevlig torsdag på er mina vänner!

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.