MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Tank – Tom Dixon

Lämna en kommentar

Det är faktiskt ganska märkligt. Det där med saker som åker rakt genom huvudet utan att fastna. Att det händer titt som tätt med ansikte, i synnerhet i kombination med namn har jag vant mig vid nu, men att Tom Dixon har gjort bargrejer och jag inte fått det att fastna… Det är är mer än märkligt. Skrämmande faktiskt. De av er som känner mig ordentligt vet att jag har en viss fascination och en ansenlig mängd erfarenhet av saker som man förknippar med barverksamhet. Hur kunde då detta, helt fantastiska, gå mig förbi?

Tank-Vases-Barware-Tom-Dixon-1 Tank-Vases-Barware-Tom-Dixon-2

Nu är det jag som skärper mig. Serien Tank av Tom Dixon skall icke missas! Om man vill uppleva detta live så ska det finnas i ett par butiker runt om i landet. Jag vet inte riktigt vilka men jag vet en som vet. Jag tycker ni ska fråga henne. Det är inte bara det att hon vet en massa saker hon är även top notch vad beträffar service och glatt humör. Hon heter Sara och sitter på Gulleds showroom i Göteborg.

Tank-Vases-Barware-Tom-Dixon-4-wine Tank-Vases-Barware-Tom-Dixon-3-cocktail

Ja, plötsligt händer det. Jag faller rakt in i min frus fälla. Den om att design alltid går före funktion. Jag skröt ovan om min erfarenhet i barvärlden. Sakerna som Tom har gjort här har jag ingen aning om vad de ska användas till men jag faller pladask. Måste ha allt! Nu!

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.