MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Wooden Cloth – Dackelid Form

Lämna en kommentar

Nu ska ni få se på fina grejer! Nathalie Dackelid har nämligen gjort ett underbart bord – Wooden Cloth. En uppfinnarglädje och experimentlusta kombinerat med kunskap och känsla för trä. Kan en fredag börja bättre?

3043237-slide-s-2-a-simple-table-that-grows-or-shrinks-with-your-needs 3043237-slide-s-1-a-simple-table-that-grows-or-shrinks-with-your-needs

För att svara på min förra fråga, jo den kan faktiskt blir ytterligare lite bättre. Det har dock inget att göra med Nathalies fina bord utan mer på det personliga planet. Jag ska från och med idag vara en av de som administrerar Kinnarps instagramkonto. Följer man det kontot så får man en liten inblick i vad jag gör på mitt fantastiska jobb.

3043237-slide-s-3-a-simple-table-that-grows-or-shrinks-with-your-needs 3043237-slide-s-4-a-simple-table-that-grows-or-shrinks-with-your-needs

 

Trevlig fredag på er vänner!

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.